2010-01-15 11:54:35• hírek • Szatmar.ro

Kolozsvári játékos a Premier League-ben

Cocis a Lokomotiv Moszkvától a Portsmouth-hoz szerződött.

Pénteken aláírta új szerződését Razvan Cocis, a román válogatott középpályása, aki az orosz Lokomotiv Moszkvától az angol Premier League-ben szereplő Portsmouth csapatához szerződött, írja a ProSport napilap.

A 26 esztendős kolozsvári játékos a moldovai Sheriff Tiraspoltól került a Lokomotiv Moszkvához 2007-ben, 1,6 millió euró fejében. Három évvel korábban a moldovai sorozatbajnok 700.000 eurót fizetett nevelőcsapatának, a Kolozsvári U-nak. Cocis összesen 54 bajnokin lépett pályára a Lokomotiv színeiben és négy alkalommal volt eredményes. A legutóbbi szezonban azonban már kevesebb lehetőséget kapott, így szerződése lejártával egyik fél sem ragaszkodott a hosszabbításhoz. A válogatott mezét 32 alkalommal húzhatta magára, úgy, hogy egyetlen román élvonalbeli meccsen sem lépett pályára.

A komoly anyagi gondokkal küszködő Portsmouth a tabellán sem áll valami jól, a 20 csapatos bajnokság utolsó helyén tanyázik, de hátránya mindössze négy pont. A gárda szakmai munkáját az a Avram Grant irányítja, aki 2008-ban a BL-döntőbe vezette a Chelsea-t.

Cocis akár már a hétvégi bajnokin, a Birmingham ellen bemutatkozhat. Ezzel 2004 december 26 után léphet ismét pályára román labdarúgó a Premier League-ben. Akkor Cosmin Contra a West Bromwich Albion színeiben a Liverpool ellen szerepelt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: